carved wood wall panel jakarta


carved wood wall panel jakarta

Studio William Hefner completes Beverly Hills house for an art . Jul 13, 2017 . The glazed panels also open up completely to the back garden, which features a swimming pool and an outdoor dining area. Trousdale by Studio William Hefner . Walls are faced with limestone, which is offset by the wooden doorway and underside of the roof. This simple material palette is continued..

Observatory by Feilden Clegg Bradley house artist's studios - Dezeen Feb 4, 2015 . Both buildings have a timber frame and are clad in lengths of charred wood, a material choice the architects said was inspired by the charcoal design drawings . Rainwater is harvested to supply a reclaimed ceramic sink, and solar panels provide enough electricity to power a light bulb and a laptop

Polygon Studio with guesthouse by Jeffery Poss and WORKUS Studio Sep 3, 2013 . Polygon Studio is a small wooden guest house and sculpture studio by Jeffery Poss and WORKUS Studio on Lake George in New York. . Vertical panels of locally-milled red cedar line the interior walls to create a cosy interior that references ski lodges and saunas. Polygon Studio by Jefferey S. Architect..

Austin home by Dick Clark + Associates references surrounding . May 6, 2017 . Texas architecture firm Dick Clark + Associates has completed a home in the state's capital Austin, modifying a half-built spec house to suit the new owners' needs. The Palma Plaza Spec residence is located in the Clarksville neighbourhood, west of the city's downtown area. The surrounding homes are..

Screens cast patterns at house in Israel by Pitsou Kedem - Dezeen Feb 21, 2015 . The changing angle and brightness of the sun affects the tone of the concrete, weathered steel and wood used throughout external and internal spaces. . In first floor spaces such as the master bedroom, the pattern of light and shadow cast by the perforated metal screen outside the glass wall evokes the..

Irish architects install red and yellow pavilions in London - Dezeen Jun 18, 2015 . New-Horizons-LFA-Red-Yellow-Pavilion-Hall-McKnight_TAKA-. The structure was built with a timber framework and walls of oriented strand board a type of panel engineered from wood chips. Everything is painted red, apart from the concrete columns around the base, provoking comparisons with Jean..

Philippe Prost's elliptical concrete memorial marks the WW1 centenary Nov 20, 2014 . Small round lights set into the paving slabs reflect off the gilded panels at night to emit a warm coppery glow. Notre Dame de Lorette international memorial by Philippe Prost Photograph by Aitor Ortiz. The concrete ring cantilevers over 60-metres across this dip in the terrain "to remind us that peace will..

Public Promenade by 3S Studio - Dezeen Jan 19, 2012 . Steel beams arch around the inside of the Public Promenade and are covered with Corten steel panels that screen the rougher surfaces of the walls behind. . The project focalises the nature pathes, view points, a new overhang walkway made by corten steel and wood, The restoration of the railway tunnel..

Concrete beams cross the interiors of Budapest metro stations Dec 4, 2014 . Criss-crossing concrete beams brace the excavated walls of two metro stations that have been added to the network in Budapest, designed by Spora . to accommodate an interchange for the metro, trams, buses, boats, cars and pedestrians, with the interior carved up into a series of expansive halls

Balconies front Carlos Mar铆n's apartment block in Mexico City Oct 21, 2016 . A pair of voids carved into the building's concrete elevations ensure natural light reaches areas at both ends of each apartment. Corridors lined . Ten foundation piles that reach down 18 metres into the ground support the building's structure, along with the parallel reinforced concrete walls. Between the..

Housing by Vous 脢tes Ici Architectes slots between buildings in Paris Apr 8, 2014 . The project is more an architectural device than a sculpture. Social housing by Vous 脢tes Ici Architectes slots between buildings in Paris. The primary concrete structure supports wooden based facades. The envelope is of pre-aged zinc and wooden openwork cladding. The hall, stairs and landings are set..

Wood Old House by Tadashi Yoshimura Architects | Dezeen Jan 27, 2012 . Except for the main structure and fa莽ade, the original model can no longer be seen. Wood Old House by Tadashi Yoshimura Architects. 'Void space' carved out the old house, taking out new materials. Void space means the new large space turned into a porch by opening all sliding window panels, and the..

Grace Farms by SANAA - Dezeen Oct 8, 2015 . The pavilions have glass walls, offering 360-degree views out to the rolling landscape, which has been redesigned by Philadelphia firm OLIN. The spaces are staggered under . The building distinctive roofline is made of glue-laminated timbers capped with aluminium panels. The warm wood underside..

SFMOMA reopens with Sn酶hetta extension that triples its gallery space Apr 28, 2016 . The extension's east facade is covered in over 700 fibre-reinforced polymer panels that form rippled patterns, influenced by the topography, water and . Some of these galleries have terraces that face an outdoor sculpture garden and a living wall the largest in the US at lower levels, and offer views of..

Sou Fujimoto completes Potato Head Hong Kong eatery - Dezeen Jun 15, 2016 . Walls and ceiling are clad with over 700 carved wooden panels, displaying colourful swirling patterns. The panels were commissioned from craftsman in . Fujimoto is among a number of leading architects that Jakarta-based PTT Family has comissioned. The brand recently partnered with Andra Matin on a..

Sensing Spaces exhibition opens at the Royal Academy - Dezeen Jan 21, 2014 . Visitors weave their way through narrow pathways with illuminated floors, eventually finding various wooden hideaways. Li Xiaodong at Sensing Spaces Li Xiaodong - image copyright Dezeen. Further on, the space opens out to a pool of pebbles. A mirrored wall allows the space to appear larger than it..

Scales of copper cover fire station in French Alps by Studio Gardoni . Oct 18, 2016 . Chamonix Fire station by Studio Gardoni. The architects embedded the fire station into a slope and covered the upper part of the top-heavy structure in panels of copper, which are intended to reflect the hues of its surroundings and to weather with age. A gabion wall made from stones excavated from the..

Kouichi Kimura's Scape House uses a variety of windows . - Dezeen Oct 7, 2014 . Scape House by FORM/Kouichi Kimura Architects. Wall, ceiling and floors throughout the house present an assor

Villa Vauban extension by Philippe Schmit | Dezeen Jul 3, 2010 . Architect Philippe Schmit has completed an extension to a Luxembourg art gallery, clad in perforated brass panels. . 1200 sqm) while retaining the site's historic elements (fortress wall built by Vauban in 1739, bourgeois villa from 1871 3, garden landscaping and public park from 1871 8) creating a..

Minimalist space created for Mast Brothers chocolate in NYC - Dezeen Sep 16, 2015 . Exposed brick walls were painted white, and concrete floors were resurfaced. Burlap bags of cocoa beans line a wall in the linear space. Chocolate factory for Mast Brothers. The team fabricated seven new display cubes made of wood-fibre panels that were imported from Portugal. "We chose this material..

Previous: outdoor vinyl flooring commercial grade
Next: outdoor patio flooring options residential